GRIB PUCKEN

Website i WordPress til landsdækkende læringsmateriale

OPGAVEN

Grib Pucken blev udviklet med det formål at levere undervisningsmateriale til landets 5. og 6. klasser i forbindelse med Ishockey VM i Danmark. Her skulle opgavebeskrivelser, tips til opgaveløsning og lærervejledninger samles i et univers, der gav klare associationer til ishockey VM. Det var vigtigt, at universet blev gjort interessant, så de unge mennesker i skolerne ville bibeholde interessen for platformen.

Ud over de praktiske dele blev siden derfor levendegjort gennem fede videoer samt “fun facts” rundt om på siden.

Selve designet fulgte stilen fra det officielle markedsføringsmateriale, så den røde tråd blev bibeholdt.

Løsningen blev et website i WordPress, hvor primært CSS og HTML udvikling bidrog til den unikke stil.

www.gribpucken.dk
Billeder fra www.gribpucken.dk

PROCES

Indholdet til hjemmesiden er udarbejdet af OBSTRUCTION FOR ISHOCKEY VM 2018 P/S. Projektleder Lasse Højstrup Sørensen havde hørt om INSTANCE af en bekendt, og valgte derfor at kontakte os. Efter en kort snak blev vi hurtigt enige om, at vi skulle levere den tekniske del af løsningen. Vi aftalte, at Lasse ville vende tilbage, når han havde både den grafiske stil samt tekstindhold til siden på plads. I mellemtiden kunne vi gøre os nogle tanker om strukturen på siden.

Inden udviklingen startede blev der holdt et møde, så der kunne blive forventningsafstemt. Vi var helt i tråd med hinandens ønsker, og der var ikke mange rettelser og tilpasninger undervejs. Vi har løbende ydet support på siden, men Lasse har generelt været ret selvkørende i det brugervenlige WordPress CMS system.

Løsningen blev leveret og lanceret til deadline, og har været flittigt brugt af skolerne.

I forbindelse med grafisk løsning og opbygning af website fik vi en yderst professionel service hos Michael. God rådgivning og sparring førte til de rigtige løsninger og Michael var altid til klar til at hjælpe når udfordringer opstod. Vi var yderst tilfredse med valget af Michael som leverandør på vores projekt.

Lasse SørensenProjekt VM i ishockey

SKAL VI DRØFTE DIN OPGAVE?

INFO@INSTANCE.DK // 26 79 88 69

Link to: CasesLink to: YdelserLink to: Kontakt
 

© Copyright - INSTANCE - Digitalt bureau og din samarbejdspartner