Flisestudiet

Vi har lavet en lækker, responsiv WordPress hjemmeside til Flisestudiet. Kunden havde selv udarbejdet et layout, som de skulle have omdannet fra papir til web.

Just Serve It
Just Serve It leverer lækre cocktails til private og virksomheder. Vi har hjulpet dem med at tilpasse den grafiske profil på hjemmesiden, udarbejdet visitkort til tryk samt opsat klistermærker og skilte til de dispensere, som varerne leveres i.

Se case

FOA

Fagforeningen arbejdede på en kampagneside i WordPress omhandlende nulvækst i det offentlige. I den forbindelse skulle de bruge noget support og det var vi naturligvis klar til at hjælpe dem med.

Se case

Grib Pucken

I forbindelse med Ishockey VM i Danmark skulle der udarbejdes en WordPress kampagneside, hvor der blev samlet læringsmateriale til landets skoler. Det blev til en løsning, der kombinerede læring og et spændende rødt og hvidt ishockey univers.

Inlite

Inlite er en familieejet virksomhed, der leverer innovative lysløsninger til store og små. De ønskede at deres hjemmeside afspejlede deres innovative stil, og vi fik i samarbejde lavet en lys og moderne WordPress hjemmeside.

av form
av form formidler og sælger produkter indenfor leg, læring og kreativitet området. Vi har gennem de sidste mange år hjulpet dem med mange ting – opsætning af kataloger, designet messemateriale, udviklet PDF genereringssystemer, udarbejdet kampagnesider mm.

Se case

Tollundmanden

Silkeborg Museum skulle lancere en ny udstilling omkring Tollundmanden, og i den forbindelse skulle de bruge en digital løsning. Vi udviklede i den forbindelse en interaktiv løsning til en enorm touch skærm. Her kan de besøgende gå på opdagelse i Tollundmandens historie. Løsningen gør flittigt brug af animationer, så interessen kunne fanges og efterfølgende bibeholdes. Det er derfor et meget levende univers, der blev skabt.

Husk Haven er en webshop, der sælger haveartikler til private forbrugere. Her har vi udviklet en WordPress webshop, hvor der er kælet for detaljerne. Farverne passer til havemiljøet og giver et let og lækkert look. Normalt designer vi ikke mange logoer, men i dette tilfælde er der gjort en undtagelse.

Se case

Insero, som arbejder med bæredygtige, grønne løsninger, har løbende haft behov for en grafisk samarbejdspartner til at lave foldere, miljørapporter og lignende. Det er blandt andet blevet til en over 100 siders rapport om transportforbedringer.

Se case