TOLLUNDMANDEN

Interaktivt wordpress website

OPGAVEN

Museum Silkeborg gik med planer om at digitalisere dele af udstillingen om Tollundmanden. En del af denne udstilling skulle bestå af en interaktiv oplevelse, der var tilgængelig på en enorm touch-skærm. Aktiviteten på skærmen skulle desuden projekteres op på en væg, så de øvrige gæster ligeledes kunne følge med i udforskningen af Tollundmanden.

Interaktiviteten blev skabt i form af flere hotspots placeret rundt om et billede af Tollundmanden. Disse hotspots blev pulserende punkter, der fungerer som blikfang, og som frister brugeren til at udføre en handling. Ved klik på et hotspot fremtoner en animeret boks med information og billeder om det givne emne. Dertil fik vi også tænkt børn og unge ind i oplevelsen ved at tilføje diskrete ildfluer omkring “mosen”. Et tilfældigt klik på skærmen får ildfluerne til at flygte, inden de igen vender tilbage, når de føler sig trygge… En sjov lille detalje, der opfordrer til leg og eksperimentering.

Vi har stået for alt udvikling på løsningen, der er lavet i WordPress. Hele systemet er desuden sprogversioneret, så den kan tilgås af både danske og udenlandske gæster. Til dette projekt er der brugt teknologier som PHP, jQuery, CSS og HTML udvikling.

PARTNERE PÅ OPGAVEN
PROCES

Søren fra Attention8 rettede henvendelse til os, da han blev præsenteret for dette projekt af Museum Silkeborg. Han havde holdt indledende møder med museets direktør og fået klarlagt rammerne på projektet. Dette blev videreformidlet til os, og vi valgte hurtigt at takke ja til at samarbejde om en løsning.

På grund af projektets omfang blev der også løbende holdt møder med både Søren og Museum Silkeborg for at sikre, at løsningen udviklede sig i den ønskede retning. De udfordringer, som vi stødte på undervejs, fik vi løst, og løsningen er nu en del af den permanente udstilling på museet.

Udstillingen fik i sin helhed i øvrigt positiv omtale i flere anerkendte medier – blandt andet TV2.

SKAL VI DRØFTE DIN OPGAVE?

INFO@INSTANCE.DK // 26 79 88 69

Link to: CasesLink to: YdelserLink to: Kontakt
 

© Copyright - INSTANCE - Digitalt bureau og din samarbejdspartner