KONTAKT

INSTANCE
Grønløkke Allé 108
8310 Tranbjerg J

Tlf.: 26 79 88 69
Mail: info@instance.dk
wwwinstance.dk

CVR nummer: 33 30 99 61

HJEMMESIDE

Har du brug for en ny hjemmeside eller blot en hjælpende hånd til den mere avancerede opsætning, så kan INSTANCE hjælpe!

Specialister i WordPress

Vi er specialister i WordPress og udvikler både standard hjemmesider samt special-byggede sider i WordPress.

Vi har hjulpet både små og store virksomheder med deres WordPress sider, og der er typisk ikke den opgave i WordPress vi ikke kan klare. Du kan læse mere om nogle af de WordPress-projekter vi har lavet under cases.

Sådan arbejder vi

Når du vælger os som leverandør på din WordPress løsning vil der altid være en løbende dialog, så du altid ved, hvor langt vi er i processen. Inden vi går i gang, sørger vi for at afstemme forventninger og krav 100%, så vi altid er sikre på at levere lige præcis den løsning du ønsker. Vi arbejder med faste priser, så du vil aldrig komme til at betale mere end det vi aftaler fra start.

Når løsningen er færdigudviklet, få du en indledende introduktion til det hele samt efterfølgende support, hvis det skulle opstå spørgsmål i forbindelse med opstarten og driften af din nye side.

Ønsker du at flytte til WordPress?

Har du en eksisterende hjemmeside bygget i et andet system end WordPress, og ønsker at få denne flytte over på WordPress, kan vi også hjælpe dette.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker vores hjælp til dit WordPress projekt.

Webhotel

Har du brug for et webhotel til din hjemeside? Vi tilbyder hosting gennem vores virksomhed nordicway.

Link to: CasesLink to: YdelserLink to: Kontakt

 
© Copyright - INSTANCE - Digitalt bureau og din samarbejdspartner