KONTAKT

INSTANCE
Grønløkke Allé 108
8310 Tranbjerg J

Tlf.: 26 79 88 69
Mail: info@instance.dk
wwwinstance.dk

CVR nummer: 33 30 99 61

HJEMMESIDETEKSTER

Har du brug for hjælp til at få skrevet gode tekster, der beskriver og sælger dine produkter og ydelser på den rigtige måde overfor målgruppen? Og vil du være sikker på, at dine kunder finder din hjemmeside på nettet?

Så kan vi tilbyde hjælp til tekstforfatning af SEO-tekster på enten dansk eller engelsk. Vores tekstforfatter har lang erfaring med at skrive skarpe og målrettede tekster, som dine kunder forstår og kan forholde sig til. Med en kandidatgrad i engelsk kan hun også tilbyde at skrive teksterne på engelsk.

Hun starter med at tage en grundig snak med dig, enten over telefonen eller ved et fysisk møde. Her bliver du interviewet om din forretning, dine kunder, og I finder ind til virksomhedens USP’er (Unique Selling Points), som er de salgsargumenter, der gør, at kunderne køber deres varer eller services hos dig og ikke din konkurrent. Herefter går skriveprocessen i gang, og du får selvfølgelig teksterne til gennemlæsning og korrektur, inden de bruges på din hjemmeside.

Hvis du har en professionel hjemmeside, så bør den også have professionelle tekster, der sælger og beskriver din virksomhed på den helt rigtige måde!

Link to: CasesLink to: YdelserLink to: Kontakt

 
© Copyright - INSTANCE - Digitalt bureau og din samarbejdspartner